• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

Home/Catalogus/Tijdschriften/M&C

€ 167,00
M&C
BESTEL »
Auteurs
Leonard Millenaar (hoofdredacteur)
Beschrijving

Management en Consulting is een onafhankelijk platform voor organisatieprofessionals (tijdschrift, website en e-mailnieuwsbrief) in samenwerking met de Orde van organisatiekundigen en –adviseurs (Ooa). Leden van deze vereniging ontvangen het tijdschrift uit hoofde van hun lidmaatschap. 

www.managementenconsulting.nl

 

Abonneren

Een jaarabonnement op Management en Consulting telt vier dikke nummers en kost € 167,00 (incl. btw) per jaar. Het geeft tevens volledige toegang tot de website (Kennisbank). 

Het tijdschrift kan ook digitaal worden gelezen op de Ipad via de M&C App. Gratis te downloaden in de App Store. Zoek op Management & Consulting (DSJ Productions). Een digitaal abonnement is inclusief volledige toegang tot de Kennisbank. Dit abonnement kost € 137,00 (incl. BTW) per jaar. Voor een digital only-jaarbonnement kunt zich hier aanmelden.

Studenten betalen slechts € 99,00 (incl. BTW) voor een volledig abonnement (Kennisbank, en tijdschrift thuisgestuurd). Bij opgave onderwijsinstelling aangeven ivm controle van de gegevens. Studenten hier aanmelden.

 

Aanbieding!

Als u nú een abonnement neemt, krijgt u een nummer gratis en bovendien als welkomstgeschenk het boek Muurtje Factuurtje (Jan van de Poll). 

Een abonnement is inclusief onbeperkt toegang tot de Kennisbank en de M&C App! Uw toegang wordt geactiveerd na ontvangst van betaling van het abonnement.

U kunt uw abonnement makkelijk, snel en veilig online betalen via iDEAL. Een pro-formafactuur wordt toegezonden.

Abonneren? U kunt zich hier aanmelden.Proefabonnement
Een proefabonnement kost € 49,00 en bestaat uit een nummer van het tijdschrift en gedurende een periode van twee maanden volledige toegang tot de Kennisbank en M&C App. Abonneren? U kunt zich 
hier aanmelden.

Los nummer
U kunt ook een los nummer bestellen. Dat kost € 25,00 incl. BTW en verzendkosten. 
U kunt het losse nummer hier bestellen.


Details
Jaar van uitgave2018
Aantal pagina’s96
Uitvoering
Formaat200 x 260 cm
ISBN-
NUR

PRIJS/€ 167,00 BESTEL »