• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

Home/Catalogus/Tijdschriften/Holland Management Review

€ 250,00
Holland Management Review
BESTEL »
Beschrijving

Kijk ook op www.hmr.nl 

 

Best for Business

Holland Management Review (HMR) biedt zes keer per jaar een selectie uit de beste, regelmatig prijswinnende, artikelen van medewerkers van onder meer diverse business schools in de VS, Nederland en België. HMR heeft een exclusieve samenwerking met Harvard Business Review en brengt artikelen uit deze en andere toonaangevende vakliteratuur in vertaling uit.

Daarnaast publiceert HMR ook werk van organisatieprofessionals die vanuit hun praktijk in en buiten organisaties kennis vergaren en dat met collega's en andere geinteresseerden willen delen. Wij noemen dit 'Best for Business'. Met een abonnement op HMR blijft de lezer op de hoogte van de ontwikkelingen en trends op het gebied van alle actuele management thema's. Het tijdschrift heeft een lange staat van dienst en is opgericht in 1983. 

Voor onze abonnementstarieven, zie https://www.hmr.nl/abonneren

Voor alumni van Rotterdam School of Management geldt een speciale regeling bij het afsluiten van een abonnement. Neem contact op met de uitgever en informeer naar de gunstige voorwaarden. Mail naar Klazinus Lagerwerf, uitgever, e-mail: klazinus@mediawerf.nl.

 


Details
Jaar van uitgave2018
Aantal pagina’s72
Uitvoering
Formaat
ISBN
NUR

PRIJS/€ 250,00 BESTEL »