• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

Home/Catalogus/Boeken/Pakket: 1. Leidinggeven aan geluk 2. Werkgeluk 3. Werkgelukspel

€ 39,95
Pakket: 1. Leidinggeven aan geluk 2. Werkgeluk 3. Werkgelukspel
BESTEL »
Auteurs
Henk-Peter Dijkema
Wim Oolbekkink
Beschrijving

Dit is een combinatie van de boeken 'Leidinggeven aan geluk' en Werkgeluk, samen met het Werkgelukspel.

 

 

1. Leidinggeven aan geluk. Wat kun je als manager doen om het geluk van je medewerkers te laten groeien? Onze persoonlijke verhalen en ervaringen zijn onlosmakelijk verbonden met het antwoord op deze vraag. We verbinden ze aan wat er vanuit onderzoek bekend is over wat wel en niet werkt. Dat Nederland in de top 10 staat van meest gelukkige landen ter wereld (onderzoek UN, maart 2018) is natuurlijk mooi, alleen zegt dat niets over jou en je team. Het gaat in dit boek dus vooral over de antwoorden die jij zelf op de vraag geeft. Pas dan gaat het werken.

 

 

2. Werkgeluk. Werk heeft voor veel mensen te maken met twee zaken: je brood verdienen en genieten van wat je doet. Werkgeluk is geschreven voor mensen die willen ontdekken hoe ze invloed kunnen uitoefenen op hun werk en hoe ze er verantwoordelijkheid voor kunnen nemen. Het boek bevat tips en adviezen die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

 

 

3. Het Werkgelukspel. Een kaartspel gebaseerd op onderzoek naar wat mensen geluk maakt in hun werk. Belangrijk, want mensen die zich gelukkig voelen in hun werk presteren beter, zijn gezonder en voelen zich meer verbonden aan hun organisatie. In deze set kaarten vind je de belangrijkste factoren voor je werkgeluk. Factoren die je zelf kunt beiïnvloeden en factoren die grotendeels door leiders en collega's worden bepaald. Ze hangen allemaal met elkaar samen. De factoren zijn ingedeeld in 9 categorieeën. 

 


Details
Jaar van uitgave2018
Aantal pagina’s
Uitvoering
Formaat
ISBN
NUR

PRIJS/€ 39,95 BESTEL »