• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

Over ons


Mediawerf Uitgevers is een onafhankelijke multimediale uitgeverij. Wij zijn gevestigd in Haarlem.

Eind 2003 is Mediawerf opgericht door Klazinus Lagerwerf die tot dan werkzaam was als uitgever, uitgeefmanager en hoofdredacteur bij uitgeefconcern Wolters Kluwer. 

 

Wij leggen ons toe op boeken, tijdschriften, nieuwsbrieven, websites en bijeenkomsten op het gebied van management, organisatie en toezicht. De bijeenkomsten zijn gericht op de positionering van de titels en de daaraan verbonden auteurs. Deze worden zelfstandig georganiseerd en in voorkomende gevallen met samenwerkingspartners. 

 

Wij vinden het belangrijk dat onze auteurs optimaal begeleid worden; van de eerste teksten tot en met de succesvolle introductie van het boek. Ons auteursmanagement omvat dan ook een intensieve begeleiding. Dat kan bestaan uit hulp bij het schrijven. Of het goed weergeven van de boodschap bij lezingen en bij het  geven van trainingen. We werken op dit terrein samen met Boek en Tekstsupport, De Monchy & Bakker (http://demonchyenbakker.nl) en Sjein ontwikkelt ( www.sjein.nl).

 

In 2015 heeft Mediawerf het gerenommeerde vaktijdschrfit voor senior managers Holland Management Review verworven. HMR is een belangrijke aanvulling op de twee vakbladen Management en Consulting en Goed Bestuur & Toezicht. Mediawerf is hiermee verder gegroeid als B to B vakuitgever op het terrein van management, organisatie en toezicht. De artikelen die door de tijdschriften worden geproduceerd zijn ook los verkrijgbaar via onze centrale kennisbank www.knowly.nl. Knowly is inmiddels ook een app, en de tijdschriften zijn ook op een webreader te lezen. 

Op de contactpagina vindt u onze contactgegevens.