HOME/NIEUWS/Van de uitgever

Welkom

Van de uitgever Wij zijn gevestigd aan de Kostverlorenvaart in Amsterdam. De foto dateert uit de winter van 2012 toen er een ijsbreker langs voer.

 

 

Welkom bij Mediawerf Uitgevers. Wij zijn een in Amsterdam gevestigde uitgeverij van boeken en tijdschriften. En daar horen natuurlijk ook websites bij. Zoals deze, die de producten van Mediawerf onder de aandacht brengt, en natuurlijk de websites die verbonden zijn aan de tijdschriften: www.hmr.nl,  www.managementenconsulting.nl en www.goedbestuurentoezicht.nl.

 

Mediawerf Uitgevers geeft publicaties uit op het gebied van management, organisatie, governance en toezicht. We bestaan alweer veertien jaar. Einde 2003 is Mediawerf op de markt gekomen door een buy out van het toen door Kluwer uitgegeven vaktijdschrift voor organisatieadviseurs, Management Consultant. In 2004 is dit tijdschrift omgedoopt tot Management en Consulting. In 2005 volgde de overname van Goed Bestuur, Tijdschrift over Governance. En in 2014 werd een van de oudste nog bestaande managementbladen van Nederland, Holland Management Review aangekocht. 

In 2007 is naast het uitgeven van tijdschriften een volgende stap gezet. Met boeken. Leon de Caluwe en Elsbeth Reitsma waren de eerste auteurs met het boek ‘ Competenties van organisatieadviseurs, later uitgebracht als ‘ Leren adviseren’. Een titel die inmiddels een volgende druk kent en  nog steeds in de belangstelling staat.

Belangrijke auteurs zijn verbonden aan Mediawerf. Hun boeken vindt u in onze catalogus.

Bestellen kan ook. Wij berekenen geen verzendkosten en zullen bestellingen binnen 24 uur leveren.

 

Voor meer informatie, bel 020-4687126 of stuur een mail naar uitgever Klazinus Lagerwerf:

klazinus@mediawerf.nl.