• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

HOME/NIEUWS/In 2021

Nieuwe boeken

In 2021 Voorjaar 2021

 

 

Vorig jaar was een idioot jaar. Met een enorme terugval in boekenverkoop door de eerste lockdown in maart, maar met een geweldig herstel in de tweede helft van 2020. Mooie boeken als ' Over het Schone van Jesse Sgers en Marguerithe de Man. En een boek met 54 auteurs van Nyenrode over de crisis ' Covid 19: een bevel uit het niets'. Met de Stichting Management Studies een onderzoek naar de toepassing van kunstmatige intelligentie in organisaties, 'Slim managen van AI in de praktijk'. En aan het einde van het jaar een boek dat zo in een behoefte bleek te voorzien dat we al na twee weken aeen herduk moesten maken ' Maatwerk in het sociaal domein' van Evelien Meester. 

Binnenkort verschijnt De Goede Bestuurder van Pieter Wijnsma . En Interventies in de directiekamer van Rob van Eijbergen met drie collega;s. Gericht op coaching van bestuurlseden en managers. In maart brengen we een vertaling uit van een belangrijk Engelstalig boek van in Singapore woonachtige hoogleraar David de Cremer, Leadership with Algorithm. 

 

Te verwachten zijn ook nieuwe boeken van Grethe van Geffen en Theo van Iperen. 

 

En op 26 mei vindt de uitgestelde jaarlezing Goed Bestuur plaats. Dit keer in Vianen. Met een key note van Robert Jan van de Kraats. Onderwerp: 'Een veeleisende en uitdagende Raad'.

 
Klazinus Lagerwerf
Uitgever
 
email: klazinus@mediawerf.nl