• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

HOME/NIEUWS/In 2019

Nieuwe boeken

In 2019 Najaar 2019

 

 

Na een lange zomer waarin wij twee nieuwe boeken hebben uitgebracht, zijn we hard op weg naar het laatste deel van 2019. De twee nieuwe boeken zijn  Dialogisch Leiderschap  van Rens van Loon en Grip op innovatie van Jasper Baggerman. Beide boeken zijn uitstekend ontvangen. 

 

Begin maart is het debuut van Wim van Hennekeler uitgekomen. Wim is werkzaam bij Cognizant en al jaren gefascineerd door de vraag hoe het toch komt dat managers en leidinggevenden verkeerde beslissingen nemen. Is het ijdelheid? Een verkeerde inschatting van de markt? Komt het door groepsdruk? Het boek gaat Fouten Besluiten heten. Met een gelijknamige website waar in woord en beeld foute besluiten worden belicht.

 

In november gaan we de eerste Holland Management Jaarlezing organiseren. Rens van Loon, hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg, houdt een key note over het belang van de dialoog in de board room.  Op 12 november in Doorn, save the date!

En tot slot; we gaan een tweede ronde doen met een drieluik over 'schrijven, presenteren en tekenen'. Mijn gewaardeerde collega Marjolijn Voogel verzorgt het eerste onderdeel, de andere twee worden in samenwerking met De Monchy & Bakker uitgebracht. Floris de Monchy en Yolande Bakker zijn auteur van het boek ' Een IJzersterk Verhaal'. 

 

Klazinus Lagerwerf
Uitgever
 
email: klazinus@mediawerf.nl