HOME/NIEUWS/In 2017

Nieuwe boeken

Voorjaar 2017

 

Het is voorjaar! Met weer nieuwe boeken. Zojuist verschenen en in aantocht. 

Het Handboek Voorzitter dat eind januari is uitgekomen heeft een zeer sterke start beleefd. Het boek gaat over de rol van de voorzitter van de rvc/rvt. Van de hand van Steven Schuit en Casper Jaspers. En in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. 

Begin maart verscheen Vijf frustraties van projectmanagers van Marieke Strobbe, Hans Veenman, Leo de Bruijn en Menno Valkenburg. Marieke ken ik al heel lang en nog uit de tijd dat zij bij Vergouwen Overduin zat en ik bij Kluwer. Ontzettend leuk dat ze me weer wist te vinden voor een nieuw 'project'. Het boek is in het Nederlands en Engels verschenen. We denken dat we de sterk groeiende groep van internationaal samengestelde projectteams hier een goede dienst mee gaan bewijzen.

Ook een nieuwe titel die zojuist is verschenen is 'Van idee naar resultaat' van Titus Bekkering en Jaap Walter. Dit ook in het onderwijs veel gebruikte boek is een evergreen en in 2009 voor het eerst verschenen als 'Management van processen'. De nieuwe titel is sterk geactualiseerd en zal hopelijk ook weer velen inspireren. 

 

Andere titel (s) in voorbereiding zijn:

Van toeschouwer naar toezichthouder - Rolf Robbe en Albert Verhoeff

 

 

 
Klazinus Lagerwerf
Uitgever
 
email: klazinus@mediawerf.nl