• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

Home/Catalogus/Boeken/Praktijkboek Mindful Organiseren

€ 37,50
Praktijkboek Mindful Organiseren
BESTEL »
Auteurs
Bert Slagmolen
Bert van Dalen
Beschrijving

Dit boek uit de serie Mindful Organiseren biedt 90 praktische methoden en oefeningen, niet vanuit allesomvattende systemen, maar vanuit het gezichtspunt:

´We zien de wereld niet zoals hij is, maar zoals wij zijn.´

 

Organisaties staan voor de uitdaging hun dienstverlening betrouwbaarder en de productieprocessen veiliger te maken. Onverwachte gebeurtenissen kunnen roet in het eten gooien. In deze vluchtige, onzekere, complexe en ambigue tijden, is collectieve alertheid en veerkracht voor elke organisatie van levensbelang. Je kunt niet langer volstaan met nog meer regels!

Het Praktijkboek Mindful Organiseren is een krachtig antwoord op deze uitdaging. Het sluit aan op de bestseller Managing the Unexpected van Karel Weick en Kathleen Sutcliffe en op Mindful Organiseren van adviseurs van Apollo13 consult.

Dit boek is voor iedereen die de zoektocht naar beter presteren en naar veerkrachtig en alert organiseren ambieert, die weet dat er geen panklare antwoorden zijn en die ervaren heeft dat cultuurverandering een proces is van lange adem en een uitgesproken gezamenlijke ambitie. De serie Mindful Organiseren is ontwikkeld door partners van Apollo13 consult, met Bert Slagmolen in de rollen van hoofdauteur en eindredacteur en Bert van Dalen, Hans Frankemolen en Robert Taen in de rol van medeauteurs. 

Recensies

Kathleen Sutcliffe, Bloomberg Distinguished Professor John Hopkins University:

´I have worked with the professionals of Apollo13 consult, in challenging situations, and have confidence in their knowledge. They know that there are no ready-made answers to the challenges managers and professionals are facing in this dynamic and complex world. Their work is rare and unique.´

Bert Slagmolen en Bert van Dalen:

´We vertrouwen erop dat we velen met dit praktijkboek kunnen inspireren tot het meer en beter mindful organiseren van de dagelijkse praktijk, en vooral dat de organisatie er de vruchten van plukt.´

 


Details
Jaar van uitgave2016
Aantal pagina’s320
UitvoeringHard cover
Formaat18,5 x 22 cm
ISBN9789490463465
NUR801

PRIJS/€ 37,50 BESTEL »