• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

Home/Catalogus/Boeken/Het enneagram in organisaties

€ 22,50
Het enneagram in organisaties
BESTEL »
Auteurs
Oscar David
Beschrijving

Organisaties worden platter, minder hiërarchisch en meer zelfsturend. Inzicht in jezelf en anderen is hierdoor belangrijker dan ooit. Het enneagram biedt veel handvatten waarmee je effectiever kunt communiceren, bewuster kunt leidinggeven en met teams betere resultaten kunt boeken.

Oscar David over zijn nieuwe boek:

In 1999 verscheen mijn boek Het enneagram in management. Het was het eerste Nederlandse enneagramboek voor managers en professionals. Uitgever Kluwer aarzelde aanvankelijk: weinigen in Nederland hadden immers nog van het enneagram gehoord. Maar het model was aansprekend en dus besloot de uitgever de gok te wagen. Het boek werd snel een bestseller. Ruim 10.000 exemplaren zijn ervan over de toonbank gegaan en het is nog steeds een evergreen. Aanvankelijk wilde ik weinig veranderen aan de oorspronkelijke versie, omdat de theorie nog zo goed toepasbaar is. Tegelijkertijd hadden zich in de loop der jaren veel interessante aanvullende voorbeelden aangediend en waren talloze nieuwe inzichten ontstaan. En dus is er nu een geheel herziene en geactualiseerde versie onder de titel Het enneagram in organisaties
Lees hier verder.
 

Oscar David (1965) is organisatiepsycholoog, executive coach, bestuursadviseur en spreker op het gebied van leiderschap en verandering. Daarnaast is hij Adjunct Professor aan TIAS, School for Business and Society. Hij is auteur en co-auteur van verschillende boeken en vele artikelen waaronder Macht! (Mediawerf, 4e druk).


Details
Jaar van uitgave
Aantal pagina’s160
UitvoeringHardback
Formaat
ISBN9789490463571
NUR801

PRIJS/€ 22,50 BESTEL »