• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

Home/Catalogus/Boeken/Een ijzersterk verhaal

€ 27,50
Een ijzersterk verhaal
BESTEL »
Auteurs
Floris de Monchy
Yolanda Bakker
Heleen van der Helm
Beschrijving

Floris de Monchy, Yolanda Bakker en Heleen van der Helm beschrijven in drie stappen hoe je een ijzersterk verhaal houdt.

 

Kan je het even in de powerpoint zetten? Wie deze vraag herkent, het vervolgens warm krijgt en denkt 'hoe moet dat ook alweer?', heeft met dit boek de oplossing in handen. Het geven van presentaties is dagelijkse kost voor veel mensen. Maar hoe doe je dat? Hoe selecteer je de juiste informatie die je wil vertellen? En hoe zorg je voor een heldere opbouw?
 

Behalve over de presentatie gaat dit boek ook over het onderliggende verhaal en hoe je dit met slides moet weergeven. Componeer je verhaal, maak pakkende slides en overtuig met je presentatie.

Recensies

 

“Een zeldzaam complete handleiding voor iedereen die écht iets wil vertellen. Terwijl in onze huidige beeldcultuur veel sprekers zichzelf centraal stellen, nemen de schrijvers de inhoud als startpunt voor een sterke presentatie en leiden je via een drietrapsraket naar je doel. Daar heb je wat aan als je opziet tegen hetpodium of je er juist nog meer thuis wilt voelen. Kortom: een ijzersterk verhaal! “
 

- Roeland Kooijmans, Presentatie- en mediatrainer (desprekerscoach.nl).

 

“Bravo! Eindelijk een boek dat in makkelijke taal ‘death by PowerPoint’ adresseert. Een ware handleiding om je verhaal goed te neer te zetten met handige en praktische tips op zowel inhoud als vormgeving.”
 

- Bob van Ierland, Directeur Business Development, PostNL Pakketten & Logistiek


Details
Jaar van uitgave2015
Aantal pagina’s144
UitvoeringPaperback
Formaat
ISBN9789490463403
NUR801

PRIJS/€ 27,50 BESTEL »