• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

Home/Catalogus/Boeken/De nieuwe HR-agenda

€ 32,50
De nieuwe HR-agenda
BESTEL »
Auteurs
Ap Eigenhuis
Rob van Dijk
Beschrijving

De menskant van een organisatie bepaalt in hoofdzaak of een organisatie high performing wordt of niet. Het aantrekken en behouden van talent staat hierbij centraal. Eenzijdig, korte termijn streven naar aandeelhouderswaarde leidt niet tot betere organisaties en betere resultaten. Dit is de stellige overtuiging van Ap Eigenhuis en Rob van Dijk. 

Door de strategie van de organisatie en de ontwikkeling van mensen op een lijn te brengen, ontstaat een betrokkenheid bij management en medewerkers die tot duurzame high performance leidt. Op dit terrein zijn grote verbeteringen te realiseren. Maar hoe dit gedaan kan worden, blijft vaak onderbelicht. Dit boek voorziet in die behoefte en is opgebouwd rond een praktische checklist 'De nieuwe HR-agenda'. Met deze checklist kan de dialoog over de menskant van de organisatie in samenhang met de strategie voortvarend aangepakt worden. 

'Makkelijk leesbaar voor businessmanagers die hun succes blijvend willen maken.'
- Baptiest Coopmans, Lid Raad van Bestuur KPN

'Een geïntegreerd model voor het managen van verandering. De echte waarde ligt in het feit dat het succesvol is toegepast door ervaren managers.'
- Harry van de Kraats, HR Director TomTom


Details
Jaar van uitgave2008
Aantal pagina’s190
Uitvoeringhardcover
Formaat249 x 175 x 17
ISBN9789081091442
NUR805

PRIJS/€ 32,50 BESTEL »