• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

CATALOGUS/AUTEURS/Simon Sijbrands

Profiel
Simon  Sijbrands

 

Simon Sijbrands (1961) studeerde bedrijfseconomie (doctoraalexamen Vrije Universiteit), klinische organisatiepsychologie (diploma Insead) en coaching & consulting for change (executive master degree Insead). Hij is tot oktober 2011 ruim vijftien jaar verbonden geweest aan KPMG. Als equity partner was hij verantwoordelijk voor grootschalige veranderingsprocessen en gaf hij leiding aan diverse businessunits binnen KPMG.

 

Voordat Simon zich in 1996 aan KPMG verbond, doceerde hij het vak strategisch management en organisatiekunde aan de Vrije Universiteit en werkte hij als zelfstandig adviseur. Hij publiceerde naast De Trigger Zone op gebieden als internationaal management, strategie, managementdevelopment en organisatieverandering.

 

Tijdens zijn studie voetbalde hij in het beloftenelftal van AZ en in de jeugd bij Ajax. Simon is getrouwd en heeft drie kinderen. Momenteel heeft hij een organisatieadvies- en persoonlijke-ontwikkelingspraktijk van waaruit hij (internationale) cliënten ondersteunt bij het succesvol realiseren van verandering. Sinds 2009 is hij lid van het curatorium van de postgraduate opleiding management consultant van de Vrije Universiteit.


Publicaties

Links
Website   www.simonsijbrands.nl
Twitter  
LinkedIn