• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

CATALOGUS/AUTEURS/Makkie Metsemakers

Profiel
Makkie  Metsemakers

 

Makkie Metsemakers studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Sinds 1990 begeleidt hij als organisatieadviseur organisaties bij veranderingsprocessen vanuit een sociotechnische invalshoek.

Hij is als partner/organisatieadviseur verbonden aan de Sociotechnische Organisatie Adviesgroep (ST-Groep). De ST-Groep is gespecialiseerd in het praktisch toepassen van sociotechnische concepten en draagt bij aan de verdere theorievorming.

Hij heeft de afgelopen jaren diverse artikelen en boeken geschreven en ook als spreker op congressen en lezingen praktische inzichten verspreid over sociotechnische organisatievernieuwing. Als docent verzorgt hij colleges bij de Radbout Universiteit Nijmegen, Universiteit van Amsterdam (als gastdocent), Academie voor Management en TSM Business School en SIOO, interuniversitair centrum voor organisatie- en veranderkunde.

Zijn bijzondere interesse gaat uit naar organisatie-inrichting, cultuurbeïnvloeding en het programmeren en regisseren van organisatieveranderingsprocessen.


Publicaties

Links
Website  
Twitter  
LinkedIn   http://www.linkedin.com/profile/view?id=5427243