• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

CATALOGUS/AUTEURS/Floris de Monchy

Profiel
Floris de Monchy

De afgelopen jaren heb ik met ongelooflijk veel plezier vele honderden professionals begeleid bij het ontwikkelen en begrijpelijk overbrengen van hun adviezen en verbeterprojecten. Ik ervaar het als een voorrecht om zoveel getalenteerde marketeers, ICT-consultants, ketenmanagers, juristen en R&D-ingenieurs te mogen helpen hun ambities te verwezenlijken door ze te leren:


Tijdens de trainingen en workshops die ik begeleid staan de professionals en hun projecten centraal: we werken altijd met de cases van de deelnemers zelf. Daardoor zijn de resultaten direct zichtbaar - aan het eind van de workshop of de training ligt er een gedeelde analyse, een concreet plan en/of een glasheldere presentatie. Dat maakt iedere training en iedere workshop tot een unieke en inspirerende gebeurtenis.

En we zien ook de resultaten op de langere termijn. Telkens weer merken we dat de opdrachtgevers van onze deelnemers daadwerkelijk geïnteresseerd raken in hun plannen en de presentaties. Ze tonen betrokkenheid door schaarse resources ter beschikking te stellen om de ideeën daadwerkelijk te gaan realiseren. 

Na mijn studie Taalbeheersing aan de Universiteit van Amsterdam heb ik gewerkt als trainer voor een trainingsbureau en als consultant en facilitator voor een adviesbureau voor dienstenmarketing. Sinds 2000 werk ik met mijn compagnons in De Monchy & Bakker.


Publicaties

Links
Website   http://www.demonchy.nl/index.html
Twitter  
LinkedIn