• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

CATALOGUS/AUTEURS/Carolien de Monchy

Profiel
Carolien de Monchy

Carolien de Monchy is er van overtuigd dat Good Governance een geweldige positieve kracht geeft aan organisaties. Als medeoprichter van de Stichting GoodGovernance.NU richt zij zich met volle overgave op het terrein bestuur en toezicht:

 

“De wereld van organisatiebestuur fascineert me. Met name de huidige vraagstukken: waar gaat het ons om, hoe kunnen we inspelen op alle maatschappelijke verwachtingen? Het zijn vraagstukken waar je er niet uit kan komen als je blijft denken zoals je altijd al gedacht hebt. Je kunt er ook niet alleen uitkomen: er is input vanuit diverse kanten nodig. Daar lever ik graag een bijdrage aan, vooral door ruimte te creëren om op een nieuwe manier met elkaar in gesprek te raken. Dat geeft geweldig veel energie, omdat we tot gesprekken komen die er toe doen. Gesprekken die nieuwe inzichten opleveren.”

 

Carolien de Monchy is opgeleid als organisatiepsycholoog. Zij werkte negen jaar als stafmedewerker en manager in de financiële sector. Sinds 1991 werkt zij zelfstandig. Zij coacht professionals en executives, faciliteert teamsessies en werkconferenties. Zij schrijft in vakbladen over haar passie: ontwikkelen van bestuurskracht en professionaliteit.

In 2008 verscheen haar boek ‘Floreren als professional. Werken vanuit een dynamisch perspectief’. In 2010 gevolgd door ‘Praktijkboek ontwikkelen als professional. Werken vanuit een dynamisch perspectief’.

 


Publicaties

Links
Website   www.goodgovernancenu.nl
Twitter  
LinkedIn