• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly

CATALOGUS/AUTEURS/Antonie van Nistelrooij

Profiel
Antonie van Nistelrooij

Antonie van Nistelrooij is als bedrijfskundige en psycholoog ruim 15 jaar actief als universitair docent en 20 jaar als managementconsultant. Hij is gespecialiseerd in het vakgebied Organization Development & Change Management. Als docent verzorgt hij bachelor- en masteronderwijs op het gebied van Organizational Behavior en Change Dynamics aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en postmasteronderwijs in diverse MBA-programma's en post-graduateleergangen Verandermanagement en Management Consultancy aan de Academie voor Management, Universiteit Maastricht en aan de Nyenrode Business Universiteit.

Als consultant begeleidt hij bedrijven en instellingen met participatieve verandertrajecten waarbij meerdere stakeholders via een doorgaande dialoog veranderingen doorvoeren.

Antonie is verbonden als universitair docent Organisatieontwikkeling & Change management aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit te Amsterdam en maakt daarnaast als zelfstandig gevestigd consultant deel uit van het netwerk LSI Netherlands. Hij is editor van het tijdschrift The Journal of Change Management en als academic supervisor Leadership & Change Management verbonden aan de internationale MBA van Schouten University.


Publicaties

Links
Website  
Twitter  
LinkedIn